623 labin tina.info   istarski.hr banner 10.04.2021.

Sunita Prodan Benolić kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Umaga

1
Sunita Prodan Benolić
Sunita Prodan Benolić

Sunita Prodan Benolić kandidatkinja je IDS-a za gradonačelnicu Umaga, odlučeno je jednoglasno na posljednjoj sjednici predsjedništva umaške podružnice IDS-a.

Za Prodan Benolić, vodstvo umaškog IDS-a poručuje da je godinama jedna od najaktivnijih članica, kako u predsjedništvu, gdje svojim idejama značajno doprinosi politikama podružnice, tako i u Vijeću gdje se isticala svojim radom.

- Vjerujemo da je Sunita odličan izbor za novu gradonačelnicu. Sposobna je, motivirana, puna energije i ideja, stoga sigurni smo da će grad s njom dobiti gradonačelnicu koja može razvoj našeg kraja ubaciti u 'višu brzinu', naveli su članovi i članice umaškog IDS-a.

Sunita Prodan Benolić, rođena je 1977. godine u Puli, udana, majka troje djece. Živi na selu blizu Umaga gdje se njena obitelj bavi turizmom i maslinarstvom. Diplomirala je Međunarodnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se po završetku studija zapošljava u jednoj od najvećih turističkih kompanija u zemlji u sektoru nabave. Kontinuirano se educira o temama poslovanja i upravljanja, posjeduje brojne certifikate iz područja digitalnog marketinga i aktivna je u međunarodnim grupama žena poduzetnica. Članica je predsjedništva GP IDS-a Umag, vijećnica Grada Umaga u protekla dva mandata, predsjednica je Kluba žena IDS-a Bujštine. Obožava putovanja, zanimljivu knjigu i prirodu.

Zahvalivši se svima na velikoj podršci, Sunita Prodan Benolić istaknula je da je „Umag divan grad i zadovoljstvo je biti dio ove zajednice, stoga me zaista raduje ovaj izazov.

"Umag je, prije svega, grad s ogromnim mogućnostima i potencijalom. Uvjerena sam da još uvijek ima jako puno prostora za razvoj gospodarstva, i zato će ključni dio mog programa biti stvaranje povoljnog okruženja za nova ulaganja, zapošljavanje i samozapošljavanje. Sredstva koja će se iz toga stvoriti, stavit ćemo na raspolaganje za daljnje projekte i unaprijeđenje naše sredine.Također planiram maksimizirati korištenje sredstava iz europskih fondova i svih raspoloživih mjera te provesti brojne projekte koji se do sad nisu realizirali, kazala je Prodan Benolić dodajući da će uvijek inzistirati na potrebnoj transparentnosti te uključivosti sugrađana u odlučivanju o svim važnim pitanjima. Mislim da je Umag spreman za sljedeću fazu razvitka, stoga svo svoje znanje, iskustvo, sposobnosti i energiju stavljam svojim sugrađanima na raspolaganje kako bismo zajedno okrenuli novu i uspješnu stranicu!", zaključila je kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Umaga Sunita Prodan Benolić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA