Odmor iz snova:

Stjepan Hauser na Maldivima s tajanstvenom brinetom

0
Foto: Instagram/tportal
Foto: Instagram/tportal

Čelist Stjepan Hauser svoje je brojne fanove razveselio na društvenim mrežama pokazavši kako mu ovih dana ne nedostaje pravih ljetnih radosti. Član 2Cellos puni baterije na Maldivima te punim plućima uživa u suncu i moru što je pokazao i na svom Instagram profilu. Slavni violončelist baš kao i prošle godine pobjegao je na neke toplije destinacije, a čini se kako ima i društvo, piše tportal.

S obožavateljima je podijelio nekoliko zanimljivih snimki, a talentiranom glazbeniku se u jednom trenutku pridružila i tajanstvena brineta dok su skupa plovili. Stjepan Hauser svoj ljubavni status zasad uspješno krije od javnosti, a neko su ga vrijeme povezivali i s pijanisticom Lolom Astanovom, te Benedettom Carettom i Stelom Opančar no on nikada nije potvrdio niti negirao neku od tih priča.

 

Misteriozna ljepotica ponovno je potaknula nagađanja da Hauser ima novu ljubav. Još u prosincu prošle godine na upit fanova je izjavio je da je slobodan. 'Nemam djevojku. Moja posljednja veza je završila prije tri godine, i od tada sam slobodan', napisao je tada, javlja tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa