641 baner fazana
MILETIĆ S GOSPODARSTVENICIMA U PAZINU:

'Zajedno smo gradili najrazvijeniju regiju, odvest ćemo ju korak dalje'

0

Kandidat IDS-a za istarskog župana Boris Miletić je 23. veljače navečer u Pazinu nastavio svoj niz susreta s istarskim gospodarstvenicima, s kojima je podijelio svoj plan za konkurentno gospodarstvo Istre.

- Istarsko malo i srednje gospodarstvo, naše poduzetnike, obrtnike, vrijedne radnike i poljoprivrednike vidimo kao temelj sigurne i stabilne regije, kazao je Miletić napomenuvši da Istra danas nije slučajno najrazvijenija regija Hrvatske.

- Rezultat je to, prije svega, rada i truda istarskih gospodarstvenika, odnosno građana, ali i realizacije strateških projekata i politika koje je predvodio IDS. Već 31 godinu gradimo zajedno Istru, a sad ćemo tu istu najrazvijeniju regiju odvesti još korak dalje na putu razvoja i napretka!

 

Miletić je gospodarstvenicima poručio da ima jasan plan izlaska iz ove zdravstvene krize te da će u suradnji s njima županija, gradovi i općine konstanto osmišljavati programe financijske i stručne podrške za gospodarstvo i nova radna mjesta. - Vjerujemo u naše gospodarstvenike i za njih smo spremni jamčiti, zato ćemo ojačati jamstveni fond za brži razvoj poduzetništva i zapošljavanje!, istaknuo je kandidat za istarskog župana Boris Miletić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA