641 baner fazana

Medulin: Plesna razglednica dobrih želja za ladonju

0
Ladonja na placi u Medulinu
Ladonja na placi u Medulinu

U posljednjem tjednu veljače te u završnici natjecanja za Europsko stablo 2021. Općina Medulin s ponosom i veseljem predstavlja pripremljeni video plesnog izazova posvećenog „Najstarijoj Medulinki – ladonji s place“, koja u navedenom međunarodnom natjecanju predstavlja Republiku Hrvatsku.

Na inicijativu Nicole Vojak, djelatnice Medulinske rivijere i voditeljice radio Medulin FM-a, koja je koreografiju plesnog izazova „Jeruzalema dance challenge“ prilagodila za ovu prigodu, u kratkom pripremnom periodu koreografiju medulinskog plesnog izazova za medulinsku ladonju su uvježbali plesači i plesačice Plesnog studija Pirueta Medulin, pod vodstvom Paole Šimunović, vrtićke skupine Leptirići i Delfini Dječjeg vrtića Medulin, te djelatnici Općine Medulin, pod vodstvom Nicole Vojak.

Medulinska je placa potom na jedan dan postala pravim plesnim podijem, a protagonistica priče, ladonja na placi – „Najstarija Medulinka – čokoladno stablo naših uspomena“ bila je u toj prigodi najljepša moguća kulisa. Univerzalno prepoznatljivim jezikom glazbe i plesa, pozitivnom energijom i osmijehom na licima svih plesača, odaslane su s mjesnog trga u Medulinu najljepše moguće želje za hrvatsku predstavnicu u natjecanju za Europsko stablo godine!

Kadrove za video medulinskog plesnog izazova snimio je i sam video realizirao Darko Privrat u suradnji sa Sonjom-Barbarom Bader i Nicole Vojak, koja potpisuje inspirativne riječi teksta koji prati video i prijevod na engleski jezik.

„U želji i nadi da što više ljudi vidi ovaj video i zapleše uz predstavljeni plesni izazov, pozivamo vas da ga objavite i dijelite u vašim medijima, društvenim mrežama i svim drugim kanalima. A onda… zaustavite se na trenutak u svojem radnom danu, pustite video i uključite zvučnike. Uz glazbu i ples, smijeh i dobar osjećaj, garantiramo, neće izostati, a pozitivna će se energija koja oko „Najstarije Medulinke“ i njene priče traje već mjesecima, zasigurno još više proširiti! Time ćete ju svakako podržati u posljednjim danima natjecanja za Europsko stablo 2021. godine, koje traje do ponoći 28. veljače, do kada je na Internet stranici www.treeoftheyear.org/CR moguće dati glas predstavnici Republike Hrvatske i još jednom stablu među ukupno 14 kandidata u natjecanju. Hvala Vam i uživajte… u plesu, u glazbi, u poslu, u vašim ljudima, u ovom i svakom novom danu!“ “, poručuju iz Općine Medulin.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA