Dva mladića motorom udarila u biciklistu: Svi tri ozlijeđeni

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se 10. studenog oko 17,25 sati dogodila u Ulici braće Božić u Rovinju dvije su osobe teško, a jedna je lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 18-godišnjak iz Rovinja upravljao motociklom marke Yamaha zajedno sa suvozačem, 17-godišnjakom, također iz Rovinja. Dolaskom do nepreglednog zavoja u desno, zbog neprilagođene brzine kretanja, 18-godišnjak je udario u bicikl marke Marin, kojim je u istom smjeru upravljao 44-godišnji državljanin Tunisa. Tunižanin nije na sebi imao reflektirajući prsluk ili reflektirajuću odjeću, a što je dužan imati kada se kreće noću po javnoj cesti izvan naselja, a nije imao ni upaljeno svjetlo na biciklu. Nakon što je motocikl udario u zadnji dio bicikla, 44-godišnjak je pao na travnatu površinu, a mladići su pali na kolnik te su sva trojica zadobili ozlijede. U pulskoj Općoj bolnici utvrđeno je kako su 44-godišnjak i 18-godišnjak teško ozlijeđeni, dok je 17-godišnji suputnik lakše ozlijeđen u prometnoj nesreći.

Za vrijeme trajanja očevida, odnosno od 17,25  do 20,25 sati, kolnik županijske ceste  iz smjera Kokuletovice prema Rovinju bio je zatvoren za promet.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv državljanina Tunisa slijedi podnošenje optužnog prijedloga, a radi izazivanja prometne nesreće protiv 18-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku, izvjestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA