Tony Cetinski će postati djed

2

U domu Cetinskih ovih dana vlada slavlje. Iako Tony Cetinski nije pobjedio na Dori i samim time neće predstavljati Hrvatsku u Rotterdamu kao što se nadao, njegov sin Christian iz prvog braka dao mu je novi razlog za slavlje. Christian je putem Instagrama objavio kako iščekuje prinovu.

'Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo', napisao je na engleskom Tonyjev sin uz fotografiju ultrazvuka koju je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Nakon njegove objave uslijedile su brojne čestitke, a 24-godišnji Christian zasad nije otkrio je li riječ o dječaku ili djevojčici, kao ni kada je njegovoj partnerici termin poroda.

 

Christian je Tonyjev sin iz prvog braka s Antonelom Butigan, jednom od natjecateljica na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije 1994., na kojemu je Tony nastupao. U brak su stupili sljedeće godine, a trajao je šest godina. Tony je dobio Christina u srpnju 1997., a koliko je povezan sa sinom, pjevač je pokazao povodom njegova 18. rođendana.

Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine', napisao je tada Tony uz sliku na kojoj ponosno pozira uz sina, piše tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa