Razočarala ga tuna iz Eurospina Poreč: 'Čudnog ukusa, ni U od ulja'

1
Eurospin Poreč i konzerva kojom čitatelj nije bio zadovoljan (foto: čitatelj)
Eurospin Poreč i konzerva kojom čitatelj nije bio zadovoljan (foto: čitatelj)

Krešimir Alihodžić razočarao se konzerviranom tunjevinom kupljenom u porečkom Eurospinu te je o tome obavijestio naš portal. Alihodžić je prije mjesec dana u Eurospinu u Poreču kupio Tonno all'olio d'oliva marke Athena, proizvedenoj za Eurospin u tvornici Avda s istekom roka 31. prosinca 2025. godine.

"Danas sam istu želio spraviti sa tjesteninom, i ostao paf, jer, ista ne odgovara slici na konzervi (komadi) i ista nema ni u od ulja od masline, ili kako je navedeno olio d'oliva, a unutra je jedna samljevena kaša, degutantno za gledati, čudnog ukusa, i kako sam  kazao, ni u od ulja", napisao je Alihodžić u pritužbi Eurospinu 11. veljače.

"Žao nam je što ste imali neugodno iskustvo u našoj trgovini. Predano radimo na podizanju iskustva korisnika u svojim trgovinama kako bismo kupcima svakodnevno pružili kompletni doživljaj Pametne kupnje. Vaš ćemo prigovor zaprimiti te dati sve od sebe da se slična situacija ne ponovi. Ukoliko želite možete se uputiti u našu poslovnicu zajedno sa proizvodom i računom te zatražiti povrat novca ili zamjenu za ispravni proizvod", odgovorili su Alihodžiću iz Eurospina.

Našeg čitatelja, međutim, taj odgovor nije zadovoljio. Osjeća se prevarenim te razmišlja o prijavi cijelog događaja udrugama za zaštitu potrošača. Komunicirao je i s voditeljem porečke poslovnice, za kojeg kaže da je bio korektan, te njegovim nadređenim iz Italije, s kojim nije bio zadovoljan.

 

"Na konzervi nigdje nije navedeno da su to komadići tune, a slika prikazuje komade. I pogledajte kako drugi proizvođači označuju proizvod, što se unutra nalazi. Ljudi koji to kupuju, vode se slikom jer drugo ne postoji i vjeruju da su to komadi... Pa zar mislite da ja čuvam račune od trgovina ca. 3 tjedna, i da bi na temelju istog tražio povrat novca (ca., ako se ne varam 7.50 kn), ma dajte", napisao je Alihodžić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa