Tražite posao? Evo koja vam radna mjesta stoje na raspolaganju

0
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Osigurati ljudima dobar vid kako bi živjeli kvalitetnije  odgovoran je zadatak, a u poliklinici Servus – Optike Anda to je priroritet broj jedan. Rade ambiciozno sa željom da njihovi klijenti uvijek odu zadovoljni iz njihovih poliklinika. Ako želiš biti dio stručnog i profesionalnog tima, na pravom si mjestu, jer trenutno zapošljavaju na čak 4 pozicije u više gradova. Detalje oglasa za Prodavača (m/ž), Oftalmologa (m/ž), Optometrista (m/ž) i Optičara (m/ž) možeš vidjeti ovdje, a prijaviti se možeš do 24. veljače.

OTP banka uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla - od jadranske obale do kontinentalnih središta. Žele biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Trenutno imaju otvorenu poziciju  Specijalist za bankovnu sigurnost / Viši specijalist za bankovnu sigurnost (m/ž), a ako želiš biti dio ove uspješne priče, svoj životopis im možeš poslati do 2. ožujka.

Ledo plus je u potrazi za Skladišnim radnikom (m/ž). Opis posla uključuje rad u skladištu duboko smrznute hrane, utovar i istovar robe, kontrolu ambalaže, manipulaciju robom u skladištu, slaganje paleta i slično. Radno iskustvo nije potrebno, a za ovaj posao u Poreču, možeš se javiti najkasnije do 2. ožujka.

Laguna Novigrad posluje pod brandom Aminess, koji obuhvaća hotele, kampove i vile. Temelj njihovog poslovanja je kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za njihove zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Sada su u potrazi za Specijalistima za digitalni marketing (m/ž). Potrebno je imati 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te razvijene analitičke sposobnosti. Nude daljnji razvoj profesionalne karijere i sudjelovanje u edukacijama, a svoj CV im možeš poslati do 24. veljače.

Links je vodeći maloprodajni lanac računalne opreme u Hrvatskoj sa skoro 20 godina postojanja. Ističu se kvalitetnom paletom proizvoda, brzom uslugom, originalnim rješenjima te stručnim kadrom. Ako si pouzdana, odgovorna i dinamična osoba koja ima „can do“ stav, računala i IT oprema ti nisu strani, voliš raditi s ljudima i već imaš iskustva u ulozi voditelja te želiš raditi u timu u kojem se cijeni suradnja i inicijativa, pozicija Voditelj obalne regije (m/ž) je za tebe. Nude edukacije, pogodnosti u obliku regresa, uskrsnica i božićnica, službeni auto i još mnogo toga, a prijaviti se možeš do 26. veljače.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa