Zatvorska krava zbog teleta glavom udarila veterinarku u Valturi

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Veterinarka koja radi u Kaznionici Valtura kraj Pule, a koju je krava udarila, oporavlja se, nasreću, u pulskoj Općoj bolnici. - Žena je u bolnicu stigla s težom ozljedom trbuha i prsnog koša pa smo zbog krvarenja morali operirati trbuh pacijentice. Dobro se oporavlja te smo je s jedinice intenzivnog liječenja prebacili na odjel. Oporavak teče prema planu - rekao je dr. Nadomir Gusić iz bolnice, javlja 24sata.

Doznajemo kako je u petak žena stigla po pozivu kako bi otelila kravu, koja ju je kasnije i napala. Teljenje je započelo oko 13 sati i, kako saznaje taj list, sve je dobro prošlo te je na svijet stiglo zdravo tele. Veterinarka je zatim izašla iz prostorije i nastavila raditi drugi posao. Oko 15 sati je 52-godišnja veterinarska tehničarka čula nekakvo komešanje u prostoru gdje se netom prije krava otelila te je otišla vidjeti o čemu se radi. Ugledala je tek rođeno tele koje je zapelo u dio ograde te mu je odmah priskočila upomoć. 

Međutim, taj čin je krava vjerojatno shvatila kao prijetnju te se uplašila za svoje mlado. Došla je do nesretne žene i glavom je snažno udarila u trbuh i prsni koš nanijevši joj pritom teške ozljede. Žena isprva nije osjećala teže tegobe nakon udarca te se vratila svojoj kući. Tek navečer ju je počelo jako boljeti u predjelu abdomena, javio je 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa