Godina dobrih djela Max Cityja! Dječjem domu poklanjaju sto tisuća

0
Max City
Max City

Biti dio zajednice, živjeti i raditi u njoj podrazumijeva i ulaganje te pomaganje toj zajednici. Toga je itekako svjestan Max City shopping centar koji će, zajedno sa svojim zakupcima, pomoći štićenicima pulskog Dječjeg doma Ruža Petrović s donacijom u vrijednosti od 100.000 kuna. A to je tek početak dobrotvornih aktivnosti koje će se protezati kroz cijelu godinu.

Najveći istarski shopping centar odlučio je prioritete prilagoditi trenutku u kojem živimo te sredstva prvotno namijenjena nastavku nagradne igre „12 mjeseci 12 automobila“, koja je završila 8. veljače, prenamijeniti na način da baš svi posjetitelji Centra imaju priliku kupovati uz odlične ponude i iznenađenja, opustiti se u ugodnom okruženju i stvarati brojne lijepe uspomene na Stoji.

Ali jedan od prioriteta jest i dati čvrstu podršku lokalnoj zajednici. Tako će Centar, zajedno sa svojim zakupcima, omogućiti svim štićenicima Dječjeg doma Ruža Petrović da odaberu sve ono što im treba i što ih veseli iz njihovih omiljenih trgovina u Max Cityju. Vrijednost ove donacije jest 100.000 kuna, a to je samo prva humanitarna aktivnost ovoga shopping centra koji planira kroz cijelu godinu pomagati zajednici, donirati potrebite te pomoći vratiti osmjehe na brojna lica.

 

„Max City je pokazao društvenu osviještenost i osjetljivost prema onima u najvećoj potrebi, potvrdio da uvijek ima ljudi dobra srca, razveselio svakodnevnim stvarima djecu i mlade te time pomogao da se oni, u ova vremena kada se ne možemo previše kretati, osjećaju bolje.“, izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Davorka Belošević.

Unatoč nesigurnim vremenima u kojima živimo, suradnja, pomoć i zajedništvo jesu spona koja će nam uljepšati svaki trenutak i omogućiti ljepšu budućnost. Max City se budućnosti veseli svjestan da, zajedno uz svoje posjetitelje, može biti važan kotačić velikog mehanizma solidarnosti i pomoći.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA