Evo novih oglasa za posao. Jedna Općina u Istri traži savjetnika

0
Višnjan
Višnjan

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Hotel NAUTICA jedinstveni je boutique hotel takvog tipa u Hrvatskoj. Nalazi se u sklopu jedne od najljepših marina na Jadranu, koja je smještena u Novigradu te predstavlja spoj ekskluzivnog smještaja, vrhunskog restorana, predivno opremljenog Wellness&Spa centra i mnoštva drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor u Istri, a sada traže Kuhara (m/ž). Nude zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok. Potrebno je imati 3 godine iskustva, a prijaviti se možeš najkasnije do 28. siječnja.

Navela je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. U svrhu jačanja tima traže kvalitetne i motivirane zaposlenike na poziciji Specijalist prodaje (m/ž).  Idealan kandidat ima 5 godina iskustva u poslovima prodaje ili savjetovanja klijenata. Nude kolegijalnu i dobru atmosferu, kontinuirane edukacije (najmanje jednom godišnje u inozemstvu) te naprednu opremu i komunikacijske alate. Ako si se prepoznao u ovom oglasu za rad u Puli, svoj CV im možeš poslati do 2. veljače.

 

U Istarskoj kreditnoj banci Umag kontinuirano rade na razvoju poslovanja i angažiranju kvalitetnog stručnog osoblja. Objavljuju natječaj za zasnivanje radnog odnosa u Poslovnom centru Poreč-Pazin, podružnici Poreč za radno mjesto Referent za odobravanje plasmana (m/ž). Potrebno je imati završen diplomski studij, odnosno VSS (VII) ekonomskog usmjerenja te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš do 29. siječnja.

Općina Višnjan je u potrazi za Višim savjetnikom za pravne i imovinske poslove (m/ž). Potrebno je imati najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te položen državni stručni ispit. Na službenoj web stranici Općine Višnjan dostupan je opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje. Ovaj oglas je aktivan do 28. siječnja.

Moderno opremljena Ordinacija dentalne medicine Motušić Dinko traži Doktora dentalne medicine (m/ž) sa ili bez iskustva u stalni radni odnos. Poželjno je znanje talijanskog jezika, a nude pozitivnu radnu atmosferu, mogućnost edukacija i usavršavanja te stimulativna primanja. Ako te ovaj oglas privukao, javiti im se možeš do 18. veljače.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA