Ekipa iz Infobipa ima i jedan biznis sa strane!

0
Trojac iz Infobipa
Trojac iz Infobipa

Osnivači Infobipa, Silvio Kutić, Izabel Jelenić i Roberto Kutić, imaju i biznis sa strane. Tvrtka se zove Centili. Razvija rješenja za mobilna plaćanja, narasla je na promet od 20 milijuna eura i upravo je proslavila deset godina poslovanja. Trojac je 2018., taman prije početka priprema Infobipa za predstavljanje investitorima, Centile krenuo u cijelosti odvojiti od Infobipa, piše Novac.hr.

Centili su lani dobili novi menadžment s potpunom slobodom da posao razviju u željenom smjeru. U ožujku je upravljanje tvrtkom preuzeo serijski poduzetnik Zoran Vasiljev. U vrijeme dot.com ere Vasiljev je pokrenuo jedan od prvih ISP-ova u regiji, kao i još nekoliko tvrtki koje je osnovao i prodao. U Singapuru je bio šef poslovnog razvoja jednog od tri najveća telekoma StarHuba.

 

Neko vrijeme bio je direktor Arthur D. Little a u Dubaiju, bavio se VC i PE investiranjem, mahom u Aziji te imao priliku raditi s jednim od otaca CRM revolucije Donom Peppersom. U Singapuru je čak osnovao i svoj košarkaški klub i ligu, piše Novac.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa