Naručili hranu, ali to je bila zamka: otac i sin prebili dostavljača

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Dostavljač iz Rovinja zaustavio se u petak pola na kolniku, a pola na nogostupu da bi dostavio hranu stranci. Upalio je sva četiri svjetla, a druga su vozila nesmetano prolazila. Nakon toga dolazi rovinjski ugostitelj kojem se takvo parkiranje navodno nije svidjelo. Naručuje hranu, a potom ga zajedno sa sinom napada, ozljeđuje mu kralježnicu, uzrokuje hematome u glavi i nagnječenja, piše 24sata.

Istarska policija potvrdila je za 24sata kako je oko 13.45 u petak 15. siječnja zaprimila dojavu o incidentu u rovinjskom naselju Kukuletovica kojeg su okarakterizirali kao remećenje javnog reda i mira.

 

24sata neslužbeno doznaje kako su se verbalno, a zatim i fizički sukobili dostavljač hrane (94. godište) i muškarac (72. godište). Dostavljač je upućen na bolnički pregled, a protiv obojice će policija uputiti optužni prijedlog.

Inače, sugovornik 24sata kaže kako je u Rovinju ostao nakon što je ondje odradio jednu ljetnu sezonu. Svidjelo mu se, pronašao je posao kojim je zadovoljan.

Detaljno je opisao situaciju od petka.

'Smetalo mu je kako sam parkirao'

- Ugostitelj je u svojem Smartu prošao ulicom kada sam dostavljao hranu ljudima. Otvorio je prozor i započeo s napadom. Pitao me da zašto sam tako parkirao na što sam ja rekao da vozi dalje te dovršio predaju narudžbe. Nastavio je vožnju - priča dostavljač, rođeni Zagrepčanin, teško, kroz nos.

Rana ga još uvijek boli.

- Potom kasnije u petak naručuje hranu. Međutim, odmah ću reći da ga hrana nije zanimala jer ju nije uzeo. Tata i sin izašli su iz kuće, a ja sam bez ušao u dvorište kako bi obavio posao. I tada otac kreće s verbalni napadom, vrijeđanjem, prijetnjama o razbijanju glave... - priča dostavljač u dahu.

Kaže kako se odlučio vratiti u dostavno vozilo i dalje slušajući salve uvreda. 

- Nakon što sam sjeo u auto, dobacio mi je  još jednu pogrdnu riječ na koju nisam nisam uspio ostati ravnodušan i hladne glave već sam mu odgovorio istom mjerom. Zatim oni dolaze do moga auta, počinju me udarati šakama po glavi, nogama pa ostatku tijela. Zaradio sam višestruke prijelome, pomak nosa i septuma, trzajnu ozljedu vratne kralježnice, hematome po glavi, nagnječenje lijeve šake i uganuće lijevog gležnja - ispričao je za 24sata dostavljač koji je u autu niže u ulici čekao hitnu pomoć i policiju.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA