aktivistica napala aktivisticu

Aleksandra Mandić: Dušica Radojčić je kao i inače potrčko režima

0
Dušica Radojčić (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Dušica Radojčić (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Na pulskom Forumu 14. siječnja predstavljena je politička platforma Mozemo! Pula na čijem je čelu poznata građanska aktivistiva Dušica Radojčić. Inicijativa je naišla na simpatije mnogih pulskih aktivista, ali ne i Aleksandre Mandić, koja je na svom Facebook profilu objavila prilično žestok post protiv Dušice Radojčić, koji objavljujemo u nastavku:       

„Dušica Radojčić je kao i inače potrčko režima. Do sada je služila bacanju dimnih zavjesa po potrebi i igrala za HDZ, a sada ju koriste za rasipanje aktivističkih glasova. Jedino suvislo u ovoj priči bilo bi priupitati ju gdje je bila kada se donosio prostorni plan za područje Valovina i kada je Sky lift usvojen u prostorni plan. Kako može uzimati novac kao zelena udruga, a ne raditi svoj posao, potom upirući prstom u druge da su krivi.

 

I ne samo to. Koliko mora biti dobra i poslušna da bi uopće dobila lipu iz gradsko-županijsko-državno-europske kase? Javno dobro mora biti javno dobro! No, o tome se brine na vrijeme, a ne pet do podne politički režirano.

Baš je bilo degutatntno gledati onu igru HNS-a u režiji HDZ-a kada su angažirali Radojčičku da na radničkoj muci Uljanikovaca, dolije ulje na vatru, ne s ciljem da radnicima bude bolje ili s ciljem da se spriječi izgradnja Sky lifta, jer je to trebalo učiniti pri donošenju prostornog plana, pa ispada da Radojčička ne zna voditi ni udrugu, kako će onda grad?

Čista, zločesta politička igra bez imalo empatije. I takvu osobu hoćete na čelu grada? Možemo! su u Istri donijeli prvu ogromnu pogrešku“, napisala je Aleksandra Mandić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa