Umjesto na skijanje mnogi poznati skočili do Istre

0
Lejla i Tarik Filipović (foto: tportal/Instagram)
Lejla i Tarik Filipović (foto: tportal/Instagram)

Mnoge ljubitelje snježnih sportova razočaralo je to što ove godine zbog epidemioloških razloga ne mogu otputovati na svoja omiljena skijališta i iskoristiti zimski godišnji odmor za uživanje na snijegu. Neki su se zato otisnuli u bliže, ali toplije krajeve, a među njima su naravno i naši poznati te se javljaju pratiteljima iz svojih oaza, piše tportal.

U Istri su uživali bivša misica Lejla Filipović i njezin suprug, glumac i voditelj Tarik Filipović. Lejla je na Instagramu objavila više fotografija iz sunčanog Novigrada, u kojem provode zajedničko vrijeme, a odsjeli su u svojoj kući u mjestu Rakovci. 'Moji tinejdžeri neće ispred objektiva, ali se rado prihvate uloge fotografa', napisala je Lejla pored fotografije koju su ovjekovječili njihovi sinovi Dino i Arman.

U Istri je kratko boravila i Nevena Rendeli Vejzović i to u društvu prijateljice Mirne Medaković i njezine obitelji. Nakon toga je sa suprugom i trima kćerima otputovala u Pirovac, rodno mjesto njezine majke, a sudeći prema komentarima, ondje se planira ubrzo vratiti.

 

Stres ostavlja velike posljedice na naše zdravlje pa su dobrodošli svaka promjena okoline i boravak u prirodi. To dobro zna i kantautorica Alka Vuica, a fanovima se javljala iz Istre. Nekoliko dana nakon proslave 15. godišnjice braka Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu se pohvalila novom sretnom vijesti. Naime pokazala je sestru Anu i otkrila kako je zahvaljujući njoj prošle godine postala teta. 'Putevima djetinjstva u Istru, u zagrljaj svoje sestre Ane! Ona će 2020. pamtiti po najljepšem - rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta!' napisala je glumica pored fotografije na kojoj pozira zagrljena s Anom, a onda je dan za danom podijelila nekoliko lijepih fotografija iz Rovinja, javlja tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa