kandidat za gradonačelnika vodnjana

Macan najavio prekid suradnje s odvjetnikom Goranom Pajićem

0
Filip Macan, kandidat IDS-a za gradonačelnika Vodnjana
Filip Macan, kandidat IDS-a za gradonačelnika Vodnjana

Filip Macan kandidat je IDS-a za gradonačelnika Grada Vodnjana na predstojećim lokalnim izborima, odlučeno je na sjednici Predsjedništva IDS-a Vodnjana održanoj 12. siječnja navečer. Tom se prigodom Filip Macan, aktualni predsjednik Gradske podružnice IDS-a Vodnjan, zahvalio svima na ukazanom povjerenju i podršci te je naglasio da na kandidaturu za gradonačelnika Vodnjana gleda kao svojevrsno priznanje za sav dugogodišnji rad na dobrobit cjelokupne zajednice Grada Vodnjana. 

- Naš grad ima ogroman razvojni potencijal i zajedno ćemo ga pokrenuti! Napravit ćemo apsolutno sve što je u našoj moći za jačanje gospodarstva i stvaranje novih radnih mjesta pogotovo za mlade ljude. Svim gospodarstvenicima koji djeluju na našem području pružit ćemo svu raspoloživu podršku u realizaciji njihovih planova, kazao je kandidat IDS-a za gradonačelnika Vodnjana, dodajući:

- Vodnjan je grad s bogatom povijesnom i kulturnom baštinom i nasljeđem, u kojemu se uspješno njeguju običaji i tradicije. U našem gradu multikulturalnost i manjinska prava se žive punim plućima i u tom smjeru nastavljamo dalje. Stvorili smo tolerantno društvo i možemo se ponositi našim vrijednostima, od kojih nećemo nikada odustati.

 

Macan je poručio da će poseban fokus staviti na razvoj poljoprivrede te najavio daljnju podršku projektima u ovom sektoru, pogotovo maslinarstvu i vinogradarstvu gdje je Vodnjan na samom vrhu. Punu će podršku imati i projekti u IT sektoru, zaštiti okoliša i turizmu.

- IDS će se posebno zalagati za uređenje i revitalizaciju starogradske jezgre u Vodnjanu, Galižani i Peroju, što smatram jednim od top prioriteta u daljnjem razvoju našega grada. Želja mi je, također, približiti i otvoriti rad Gradske uprave svim svojim sugrađanima, jer je naša misija, između ostalog i biti servis građanima, naglasio je Macan.

- U narednom razdoblju prezentirat ćemo predizborni program kao i kandidate za članove Gradskog vijeća te vjerujem da će nas građani podržati. Radit ćemo odgovorno, sa ljubavlju i srcem, i vjerujem da ćemo zajedno s građanima ispisati novu stranicu razvoja našeg grada - rekao je Macan.

Na upit pojedinih medija, kandidat IDS-a za gradonačelnika Vodnjana osvrnuo se na aktualnu situaciju potvrdivši da je Grad, početkom godine, već donio odluku o raskidanju suradnje s vanjskim pravnim savjetnikom Grada Vodnjana, odnosno odvjetnikom Goranom Pajićem, koji je posljednjih tjedana došao u interes javnosti zbog kumstva s aktualnim gradonačelnikom Vodnjana i nekiim poslovima koje je radio za Grad. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa