Grad Vodnjan donio dodatni paket mjera pomoći gospodarstvu

0
Grad Vodnjan
Grad Vodnjan

Grad Vodnjan je kao odgovor na krizu uzrokovanu korona virusom COVID -19 usvojio paket mjera dodatne pomoći vodnjanskim gospodarskim subjektima koji su obuhvaćeni Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u smislu obustave poslovanja, a s ciljem povećanja likvidnosti gospodarskih subjekata.

U tom je smislu na nedavnoj sjednici Gradskoga vijeća Vodnjana usvojen paket mjera a jedna od njih je odgoda plaćanja komunalne naknade za prosinac 2020. godine i siječanj 2021. godine te oslobođenje plaćanja mjesečnog iznosa zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu Grada, za prosinac 2020. godine odnosno do kraja trajanja mjera. Ista se odnosi na sve gospodarske subjekte obuhvaćene zabranom poslovanja u Odluci o nužnim protuepidemijskim  mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.

Također, paket mjera predviđa i smanjenje mjesečnih iznosa zakupnine za 30 posto za poslovne prostore u vlasništvu Grada za prosinac 2020. godine i siječanj 2021. godine, i to za one poduzetnike koji su bili obuhvaćeni mjerama ograničenja rada i ponašanja navedenih u Odluci Županijskog stožera civilne zaštite.

Odluku o mjerama pomoći gospodarstvu Grada Vodnjana tijekom trajanja epidemije bolesti Covid-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 objavljenja je na internet stranicama Grada Vodnjana i u Službenim novinama Grada Vodnjan br. 21/20.

Za dodatne  informacije zainteresirani se mogu obratiti na br. telefona 052/535-962 i 052/512-453.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VODOINSTALATER/KA

Do: 18.01.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA