U istom danu pulska policija zaustavila tri vozača bez vozačke

0
Ilustracija (foto: Nel Pavletić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Nel Pavletić/PIXSELL)

Policija je na području Pule i okolice 9. siječnja zaustavila trojicu muškaraca koji su upravljali vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita

Oko 2 sata policijski službenici su u Ulici Munida u Medulinu zaustavili Golf, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 30-godišnjak bez položenog vozačkog ispita, a oko 18.30 sati na Ulici prekomorskih brigada u Puli zaustavili su Ford, pulske registarske oznake, kojim je također bez položenog vozačkog ispita upravljao 32-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Osim što je vozio prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, muškarac je i prekoračio brzinu kretanja te je vozio 86 km/h na dijelu ceste, gdje je brzina ograničena na 70 km/h. Protiv obojice muškaraca pokreće se prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

U večernjim satima, oko 23.45 sati, policijski službenici su kod raskrižja Rizzijeve i Keršovanijeve ulice u Puli zaustavili Golf, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 42-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da i on upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, da je prometna dozvola za vozilo istekla, a obavljanim testiranjem kod muškaraca je utvrđena prisutnost droge u organizmu te je uhićen i privest će se na nadležni sud radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PREDSTAVNIK/ICA U KAMPU

Do: 31.03.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA