Poreč: Uređena igrališta i postavljena nova rasvjeta

0

Krajem 2020. godine Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča dovršio je investicije u komunalnu infrastrukturu u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Žbandaj.

Nakon postavljene nove javne rasvjete na području MO Nova Vas, na području MO Baderna nova je rasvjeta postavljena u naseljima Baderna, Bonaci i Katun, na području MO Fuškulin u naseljima Fuškulin i Mugeba, dok je na području MO Žbandaj postavljena nova rasvjeta između naselja Buići i Filipini. Ukupno je ugrađeno 32 svjetiljke nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađene s trenutno važećom zakonskom regulativom.

 

Zaštitne ograde na dječjim igralištima s ciljem podizanja sigurnosti postavljene su na igralištima u naseljima Mugeba i Kirmenjak, u kojem je dodatno dovršen i plato za nadstrešnicu, stol i klupe, koje će uskoro biti postavljene za druženja na otvorenom. Dodatno su, u sklopu akcije Zasadi drvo, ne budi panj, posađena su i stabla lipe pokraj igrališta.

Investicije se nastavljaju i u ovoj godinu, u skladu s obvezama prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, planovima mjesnih odbora te sukladno važećoj zakonskoj regulativi. Radovi će se izvoditi na područjima MO Veli Maj, MO Mate Balota te MO Anke Butorac.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA