Kažnjeni zbog kršenja samoizolacije: Rovinjac išao prijatelju

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Istarska je policija u posljednja dva dana utvrdila da je pet osoba prekršilo mjeru samoizolacije koja im je izrečena radi sprječavanja širenja virusa Covid-19, radi čega je prekršiteljima izrekla novčane kazne. Rovinjski su policijski službenici 6. siječnja oko 16 sati provjeravali da li se 24-godišnjak pridržava mjere samoizolacije koja mu je izrečena do 16. siječnja te su utvrdili da se mladić ne nalazi adresi na kojoj je trebao boraviti, već je otišao u posjet prijatelju.

Na granični prijelaz Kaštel istog dana pristupile su tri osobe koje su prekršile mjeru samoizolacije. Oko 11.20 sati pristigao je 64-godišnji Austrijanac koji je trebao biti u samoizolaciji do 11. siječnja, dok su oko 16.20 sati pristigli 52-godišnja austrijska državljanka i 53-godišnji austrijski državljanin, kojima je samoizolacija izrečena do 13. siječnja.

Posljednju osobu koja je prekršila mjeru samoizolacije otkrili su djelatnici Postaje prometne policije Pula, koji su 7. siječnja oko 00.30 sati na Partizanskom putu u Puli zaustavili automobil kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Djevojci je izrečena mjera samoizolacije do 13. siječnja, no unatoč tome napustila je dom kako bi otišla kupiti cigarete. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, policija je svim osobama izdala prekršajne naloge.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA