labin

Na pumpi u Labinu u gorivu bila voda, Ina priznala pogrešku

0
Inina benzinska postaja u Labinu
Inina benzinska postaja u Labinu

Našoj se redakciji obratio jedan vozač koji tvrdi da je prije nekoliko dana imao problem s autom zbog vode u rezervoaru za gorivo. Tvrdi da je samo jedna vučna služba u jednom danu odvezla pet automobila zbog sličnih problema, a sve to povezuje s vodom pomiješanom s gorivom na benzinskoj crpki Ine u Labinu.

Pitanje je jesu li i druge vučne službe bile tako zaposlene, no navodno su se kvarovi događali cijeli dan, tijekom 29. prosinca, kaže naš izvor.

 

Jedan ovdašnji automehaničar potvrdio nam je da je uzrok problema bila voda u rezervoaru pomiješana s gorivom, no nije želio s imenom u javnost.

Zatražili smo pojašnjenje od Ine. U nastavku prenosimo njihov odgovor: "U ranim jutarnjim satima, u utorak, 29. prosinca 2020., na maloprodajnom mjestu Labin putem sondi uočena je pojava vode u spremniku za gorivo nakon dovršetka istakanja cisterne s gorivom Eurosuper 95 i Eurosuper Class 95. Odmah je zaustavljena daljnja prodaja goriva kako bi se pristupilo čišćenju spremnika goriva i ostalim propisanih aktivnostima otklonila prisutnost vode i omogućila daljnja prodaja. Naknadno je ustanovljeno da je do pojave vode došlo uslijed tehničke pogreške pri punjenju dotične cisterne.

S obzirom na vrijeme zaprimanja, do obustave prodaje izdan je manji broj računa za kupnju navedenih goriva i probleme u radu vozila je prijavilo pet vozača koji će biti obeštećeni sukladno dostavljenim troškovima. Ovim putem ispričavamo se svim kupcima koji su zbog ovoga događaja imali neugodnosti.", odgovorili su nam iz Ine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa