što se zapravo dogodilo?

Misterij nestalog, pa odmah pronađenog glisera DVD-a Rabac

0
Plovilo DVD-a Labin - Rabac
Plovilo DVD-a Labin - Rabac

Kao što smo javljali, u noći s 2. na 3. siječnja ispred prostorija DVD-a Labin-Rabac ukradeno je vatrogasno plovilo zajedno s motorom i prikolicom na kojemu se nalazilo, ali je već sat vremena nakon prijave policiji pronađeno u Velim Turinima.

Ono što se svi pitaju je tko je i zašto ukrao šest metara dug gliser i odvezao ga u Vele Turine? Je li riječ o nekakvom nesporazumu, pa krađe zapravo nije ni bilo?

 

Od Feruča Dundare, predsjednika DVD-a, doznali smo da je pronalazak plovila dojavila je starija gospođa iz Veli Turini.

„Prema njenim riječima, negdje između četiri i pol i pet sati popodne gliser je dovezlo neko veliko crveno vozilo, najvjerojatnije terenac, iz kojeg su izašli neki ljudi, postavili kamenje ispod guma prikolice i odvezli se. Kad su javili da je pronađen, očekivao sam da će biti bez motora, ali ne, sve je na svom mjestu, ništa ne nedostaje. Zašto su ga dovezli usred sela, bilo bi logično da su ga sakrili negdje u šumi? Cijela priča je apsurdna.“, kaže Dundara.

Plovilo je trenutačno na labinskoj policiji radi uzimanja otisaka. Također, očekuje se da će snimci nadzornih kamera otkriti registraciju crvenog vozila koje vozi gliser, pa će novogodišnji misterij u stilu Agathe Christie biti riješen. (R.S.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa