Gradonačelnik Poreča obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

0
S timom porečke Hitne
S timom porečke Hitne

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa svojim zamjenikom Eliom Štifanićem, obišao je u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu - Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, te tim Sanitetskog prijevoza Poreč.

Ovaj je gradonačelnikov obilazak u Silverstarskoj noći postao već tradicionalan, a prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini.

 

- Ova će novogodišnja noć biti potpuno drugačija od mnogih dočeka na koje smo navikli. Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, ali isto tako naša podrška, pomoć i misli idu i mnogim djelatnicima naših, ali i svih dežurnih službi koji sada dežuraju i pomažu u potresom razorenim područjima, rekao je Peršurić.

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A RADNIK/ICA

Do: 18.01.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA