slušatelji ROVINJ FM-a IZABRALI

Najbolja liječnica Istre je Mirela Markanović Mišan

0
Mirela Markanović Mišan obitelji
Mirela Markanović Mišan obitelji

Doktorica Mirela Markanović Mišan pobjednica je velikog izbora za najboljeg liječnika ili liječnicu Istre po izboru slušatelja Rovinj FM-a.

Naime, u najzahtjevnijim vremenima za liječnike, Rovinj FM je odlučio pokrenuti projekt kojim bi njihovi slušatelji svojim malim doprinosom nagradili one koji se već mjesecima nalaze na prvoj crti obrane protiv koronavirusa. Slušatelji su imali priliku od 7. do 29. prosinca birati najbolju liječnicu odnosno liječnika Istre, a u tom je periodu pristiglo gotovo tri tisuće SMS poruka s glasovima.

U prvom krugu izbora slušatelji su mogli glasati za svoje omiljene liječnike ili liječnice, a nakon toga, zahvaljujući najvećem broju glasova, u drugi krug ušli su Sonja Mikac, Mirela Markanović Mišan, Anuška Budisavljević, Eva Zorijan Sponza i Vlado Bjelajac. U tijesnoj borbi za pobjedu sa 70-ak glasova prednosti, doktorica Markanović Mišan odnijela je laskavu titulu pobjednice.

„Prije svega zahvaljujem puno svim Vašim slušateljima, a zahvaljujem i svim mojim pacijentima ili pacijenticama s kojima sam došla u kontakt, a koji su glasali za mene. Naravno, veliko hvala i Rovinj FM-u na jednoj ovako lijepoj, simboličnoj, ali i prestižnoj nagradi“, izjavila je doktorica Markanović Mišan nakon proglašenja pobjednika.

„Iza nas je zaista izazovno vrijeme, svakim danom svjedočimo novim tragedijama, a upravo su zdravstveni djelatnici oni koji su najizloženiji u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga pokrenuli smo ovaj projekt kako bi baš tim ljudima dali dodatni vjetar u leđa. S ovim smo krenuli, a s nečim sličnim uskoro i nastavljamo ovaj projekt“, rekao je direktor Rovinj FM-a, Igor Franković.

Zahvaljujući Maistri, doktorica iz OB Pula, Mirela Markanović Mišan, za nagradu je osvojila boravak u Grand Park Hotelu Rovinj.

‘’Zadovoljstvo nam je bilo podržati ovu hvalevrijednu inicijativu i siguran sam da će doktorica zajedno s pratnjom uživati u boravku u našem najboljem hotelu’’, poručio je direktor marketinga Maistre, David Flam.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa