KANFANAR

Prikupljanje potrepština za stradale u potresu biti će u Domu mladih

0

Općina Kanfanar u suradnji s Crvenim križem Rovinja i Caritasom kanfanarske župe organizira prikupljanje nužnih potrepština za građane Sisačko-moslavačke županije koja je danas pogođena razornim potresom.

U srijedu 30.12. od 10 do 18 sati te u četvrtak 31.12. od 10 do 14 sati u Domu mladih u Kanfanaru prikupljat će se humanitarna pomoć u obliku higijenskih potrepština, nekvarljivih prehrambenih proizvoda i pokrivača. Po završetku akcije, Općina Kanfanar osigurat će prijevoz prikupljenih potrepština do Sisačko-moslavačke županije. Apelira se na građane da ne donose drugo osim gore navedenih potrepština.

Također, pozivaju se i pružatelji usluga smještaja (privatni iznajmljivači) koji bi željeli i bili u mogućnosti osigurati smještaj za potrebite obitelji iz Petrinje i okolnih mjesta pogođenih potresom, da svoj interes iskažu popunjavanjem online obrasca OVDJE

Turistička zajednica Općine Kanfanar na taj će način prikupiti i objediniti podatke o mogućnostima prihvata ugroženih građana u našoj općini te ih proslijediti organizacijama koje koordinirati pronalaženjem smještaja za potrebite.

U ovo teško vrijeme i na kraju godine obilježene brojnim izazovima, pokažimo solidarnost i pomognimo onima kojima je to sada najpotrebnije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa