Rukometaši stigli u Poreč na početak priprema za Mundijal

0
 Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska muška rukometna reprezentacija okupljanjem u Zagrebu započela je pripreme za Svjetsko prvenstvo u Egiptu koje se održava od 13. do 31.siječnja 2021. godine. Prva faza priprema u Poreču trajat će četiri dana, a u njoj ne sudjeluju igrači nastupaju igrači iz najjačih europskih liga, koji će se priključiti na Novu godinu, javljaju Sportske.

Veći dio igrača i stručnog stožera je u zagrebačkom hotelu Westin obavio PCR testiranje i nakon toga krenuo put Poreča. Tamo će ih dočekati ostatak igrača koji su direktno došli iz Dalmacije ili Istre, zajedno s izbornikom Linom Červarom koji je Božić dočekao u krugu obitelji u Umagu.

 

"Jako je puno neizvjesnosti zbog korone. Dio igrača nam je načet zbog ritma samoizolacija-utakmice i forma im sigurno nije na top razini, a dio ih igra Final 4 Lige prvaka sljedeći tjedan, zato je za početak cilj biti što je moguće kompletniji i zdraviji. Osim toga čekaju nas i dvije utakmice EHF EURO Cupa sa Španjolskom i zbilja je teško prognozirati kako će se sve odvijati i u kakvom ćemo stanju biti. Morat ćemo se snaći i najkvalitetnije reagirati u datom trenutku, kada nam se eventualno pojavi problem", kazao je Lino Červar za Sportske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa