Dočekajte novu godinu na novom poslu. Ima ga i izvan građevinarstva!

0
Ilustracija (foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)

Novu godinu dočekaj s novim poslom u džepu! PRO GRAD INŽENJERING traži Rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Primarna djelatnost tvrtke je izvođenje svih vrsta građevinskih i obrtničkih radova u visokogradnji i niskogradnji. Poslodavac osigurava i plaća stan, liječnički pregled, prijevoz od stana do gradilišta i nazad, zaštitnu opremu i alat. Nude edukacije i mogućnost napretka u tvrtki u vidu poboljšanja uvjeta i dodatnih bonusa. Ovaj oglas je aktivan do 13. siječnja, a prijaviti se možeš i telefonskim putem.

Građevinska struka ti nije stran pojam, voliš raditi na velikim projektima i organizirati posao, posjeduješ tehničko znanje, vješt si u komunikaciji i rješavanju problema, obožavaš educirati razne profile ljudi i odličan si timski igrač, onda se javi u Baumit na poziciju Projektno-tehnički savjetnik za područje Istre i Kvarnera (m/ž) i postani dio uspješnog međunarodnog tima. Nude mogućnost daljnjeg profesionalnog i osobnog razvoja, priliku za razvoj karijere u uspješnom međunarodnom koncernu i stručne edukacije vezane uz područje rada. Potrebno je imati minimalno 3 godine radnog iskustva, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 31. prosinca.

 

U Istarskoj kreditnoj banci Umag kontinuirano rade na razvoju poslovanja i angažiranju kvalitetnog stručnog osoblja. Objavljuju natječaj za zasnivanje radnog odnosa u Poslovnom centru Umag-Buje-Novigrad, Podružnici Umag za radno mjesto Referent za odobravanje plasmana (m/ž). Potrebno je imati završen diplomski studij, odnosno VSS (VII) ekonomskog usmjerenja te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš do 30. prosinca.

DVIGRAD TELEKOM traži Java Developera (m/ž) za rad u Kanfanaru. Posao uključuje neovisno definiranje i planiranje zadataka u okviru projekata i pronalaženje rješenja za svaki dodijeljeni zadatak, razvoj prilagođenih rješenja, dizajniranje i implementacija novih značajki ili komponenata i održavanje postojećih, rad na integracijskim i razvojnim projektima i slično. Nude fleksibilno radno vrijeme, razne edukacije i konferencije te još mnogo toga. Moguće je povremeno raditi od doma, a potrebno je imati barem 3 godine iskustva na sličnim poslovima. Na ovaj oglas se možete javiti do 21. siječnja.

NOVATEC je u potrazi za Dipl. ing. elektrotehnike / mag. ing. elektrotehnike (m/ž). Raditi ćeš na poslovima projektiranja i izradi dva prototipa multifunkcijskoga niskopodnog električnog vozila namijenjenoga za prijevoz putnika (minibus) odnosno za dostavu roba. Zbog toga se od kandidata očekuje određeno iskustvo u izradi elektrotehničkih projekata. Ostali poslovi obuhvaćaju razvoj i konstrukciju baterijskog paketa s BMS sustavom, električni pogon vozila te infotainment sustav. Potrebno je imati barem godinu dana iskustva, a više o projektu te uvjetima i pogodnostima saznaj na oglasu koji je aktivan do 5. siječnja.
 

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PREDSTAVNIK/ICA U KAMPU

Do: 31.03.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA