Pijan vozio dvoje maloljetne djece pa prijetio preko telefona

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Nakon što je policija u Bujama podnijela posebno izvješće, Općinsko državno odvjetništvo u Puli je 21. prosinca provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja 52-godišnjeg osumnjičenika zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i dva kaznena djela povrede djetetovih prava.

Osnovano se sumnja da je 52-godišnji osumnjičenik 2. kolovoza upravljao vozilom u kojem je bilo dvoje maloljetne djece znajući da je pod utjecajem alkohola (koncentracija veća od dva promila) sve dok ga policijski službenici nisu zaustavili.

 

Postoji osnovana sumnja da je 52-godišnjak 9. prosinca, nakon što je telefonskim putem ostvario kontakt sa svojom maloljetnom djecom i znajući da je poziv na razglasu i da se u blizini nalazi 34-godišnjakinja u odnosu na koju mu je izrečena mjera opreza zabrane pristupa i uspostavljanja i održavanja kontakta, izrekao više prijetnji i uvredljivih riječi.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Puli prihvatila je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Puli i 22. prosinca odredila 52-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa