Virtualna izložba dječjih radova iz pulskih vrtića

0

Prosinac je, blagdansko veselje u pulskim gradskim vrtićima prisutno je kao i svake godine. Dječji vrtići Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin potrudili su se u ovom pandemijskom prosincu pružiti djeci što je više moguće veselja, radosti, iščekivanja, ali i poticaja za stvaranje i maštanje. Vrtići su odjenuli svoje blagdansko ruho, a vrijedne odgajateljice ponudile su dječici pregršt poticaja za stvaranje čestitki, za  ukrašavanje prostora, ali i učenje, naravno uvijek kroz igru.

Vrtići su pripremili video uradak kojim žele pokazati svu raskoš prosinca u njihovim skupinama. Novi mediji su postali sastavni dio vrtićkog života pa su tako odgajateljice u mogućnosti snimati radove djece, ali i prenijeti raspoloženje, poslati božićne i novogodišnje želje upravo digitalnim putem.

 

Izložba sadrži radove sva tri gradska vrtića i želi biti svojevrsna čestitka odraslima. „Najljepše želje stižu upravo od naših najmlađih i to ove godine u novom izdanju. Hvala dječici, ali i odgajateljicama na iznimnom trudu i radu, uživat ćemo u najljepšoj čestitki koju Pula, Puležanke i Puležani mogu dobiti!“, poručio je gradonačelnik Boris Miletić.

Uživajte u božićnoj čestitki naših najmlađih i njihovoj poruci: „Želimo da Vam Nova godina bude poput naše: vesela, razigrana, puna veselja i dobrote!“

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa