novi detalji

Masovna tučnjava u Puli počela naguravanjem djevojaka

0
Ilustracija (foto: Željko Lukunić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Željko Lukunić/PIXSELL)

Masovnu tučnjavu do koje je došlo u subotu navečer u pulskom naselju Veruda i koja je rezultirala privođenjem više od deset osoba, inicirale su dvije djevojke. Kako je kazala PU Istarska koja je provela kriminalističko istraživanje, utvrđeno je da je četvero ljudi narušavalo javni red i mir.

Nakon što je policija u subotu, 19. prosinca oko 18.40 sati, zaprimila dojavu o sukobu na parkiralištu u Ulici Kamenjak na Verudi, policijski službenici priveli su u policijsku postaju više ljudi. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su se 19-godišnjakinja i 18-godišnjakinja zbog ranijih nesuglasica prvo verbalno sukobile, a potom su se počele i naguravati.

Nakon toga, u sukob su se uključili 20-godišnjak i 21-godišnjak koji su se potukli, a njihovu tučnjavu pokušali su spriječiti prijatelji obiju strana, rekli su iz policije. Među privedenim akterima, neslužbeno je doznajemo, bilo i maloljetnika a sve je, na sreću završilo bez težih ozljeda. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv dviju djevojaka i dvojice mladića podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA