Urnebesni odgovori: 'Pionir je zanimanje u turizmu'

0

Sedamdesetak mališana iz Dječjeg vrtića Radost Poreč, Ljetnog kampa Grada Poreča i zabavne ljetne baze Društva Naša djeca Poreč, koji su tijekom ljeta dobili diplome i službeno postali „Ambasadori modernog turizma“, imaju i dovršen video.

Podsjetimo, ovaj je projekt bio prvi ovakve vrste u Hrvatskoj, te je bio fokusiran na to kako osvijestiti i naučiti djecu ključne elemente važne za turizam, u smislu što zapravo znači živjeti u turističkom gradu, tko je turist i koja su njegova očekivanja, koje su prednosti i nedostaci turizma kao karijere, što je moderni turizam, što je multikulturalnost, te ih naučiti ključne povijesno-tradicijsko-kulturološke značajke vezane za Poreč i Istru.

"Recepcionar nije onaj koji daje recepte”, Turizam je tamo ono gdje turisti spavaju i ima kotačiće”, “Concierge otvara konzerve”, “Turizam je oblik marketinga”, “Pionir je zanimanje u turizmu” – samo su neki od urnebesnih perspektiva djece na turizam.

- Neizmjerno smo radosni što u ovom turbulentnom trenutku za turizam imamo priliku u suradnji s Gradom Porečom i Zakladom „Hrvatska za djecu“ unijeti malo pozitivnog duha kroz ciklus edukacija, a sada i u obliku videa., rekle su edukatorice doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić i Kristina Kulišić, mag oec. iz tvrtke Meraklis.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA