Grad Pula predstavio Viber Božićne naljepnice

0

Kako bi dodanto uljepšao predstojeće blagdane Grad Pula je danas svojim građanima predstavio besplatne Viber Božićne naljepnice koje će dodatno uljepšati svakodnevnu konverzaciju između obitelji i prijatelja.

“Pula svakoga dana sve više napreduje u digitalizaciji i realizaciji projekata koji našim građanima olakšavaju svakodnevni život. Vjerujem da će se ove zabavne naljepnice koje su posebno lokalizirane prema našim već tradicionalnim blagdanskim junacima i kulturnim spomenicima, svidjeti svim generacijama i da će ih naši građani rado dijeliti” – poručio je gradonačelnik Boris Miletić.

 

Od danas je tako svim zaljubljenicima u Pulu i fanovima dopisivanja na društvenoj mreži "Viber" dostupan paket personaliziranih božićno-novogodišnjih Viber naljepnica. Ako ste do sada tražili jednostavan način da svojim prijateljima i obitelji zaželite sretne blagdane, a da usput podijelite čarobnu atmosferu božićnog ruha Pule, ove naljepnice će vas oduševiti. Puljani, ali i više od milijardu Viber korisnika, od danas mogu besplatno preuzeti ovaj originalni set naljepnica i podijeliti pulsku božićnu čaroliju s ostatkom svijeta. Preuzmite ovaj božićni paket klikom na link, uživajte, dijelite i čestitajte svima! Naljepnice se mogu preuzeti ovdje: Čarobna Pula blagdanske naljepnice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa