Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ove zanimljive oglase

0
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe!

dm-drogerie markt traži Farmaceutske tehničare (m/ž). Ako imaš najmanje srednju stručnu spremu te položen stručni ispit, ovo je posao za tebe. Opis posla uključuje nabavu, preuzimanje, skladištenje i čuvanje lijekova i medicinskih proizvoda, izdavanje i prodaju lijekova i medicinskih proizvoda i slično. Nude školovanje i uvođenje u posao te mogućnost napredovanja. Ako želiš raditi u Puli, za jednog od najpoželjnijih poslodavaca, javiti im se možeš najkasnije do 22. prosinca.

Imaš višegodišnje radno iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima i robi široke potrošnje te iskustvo u rukovođenju i vođenju zaposlenika? Pridruži se i postani dio uspješnog tima u Plodinama na poziciji Poslovođa (m/ž). Nude profesionalno, dinamično i ugodno radno okruženje, raznovrsne programe profesionalnog usavršavanja te motivirajuće i odgovorne zadatke. Ukoliko ti je ovaj oglas zanimljiv i prepoznaješ sebe u opisanim karakteristikama, prijaviti se možeš do 22. prosinca.

HEADSCOUT traži Plant Managera (m/ž). On je predstavnik tvrtke i povjereno mu je usmjeravanje i upravljanje poslovima tvrtke. Odgovoran je za tvrtku i s tim u vezi mora nadgledati njeno poslovanje. Ovo je vodeći proizvodni pogon u regiji s najvećom važnošću. Potrebno je imati barem dvije godine iskustva na sličnim poslovima, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, dobre vještine upravljanja vremenom i sposobnost određivanja prioriteta. Nude mogućnost napredovanja u karijeri na temelju rezultata te konkurentnu naknadu. Na ovaj oglas za rad u Kanfanaru se možeš prijaviti do 26. prosinca.

Satyr je novoosnovana tvrtka od strane poslovnog programera koji ima 10+ godina iskustva u izgradnji vanjskih razvojnih timova za tržišta EU. Sada su u potrazi za NET Developerom (m/ž) na puno radno vrijeme. Tvrtka iz Beograda koja surađuje s kupcima iz Norveške, Švedske, Velike Britanije i Nizozemske želi uspostaviti mali tim programera na području Istre. Možeš raditi od doma, a druge pogodnosti kao i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 7. siječnja.

STROJOPROMET-ZAGREB traži Administrativnog referenta (m/ž) za rad u Galižani. Opis posla uključuje razvrstavanje, prosljeđivanje i arhiviranje dokumenata, slanje pošte, usmenu i pismenu komunikaciju s kupcima, nabavu za uredske potrebe i slično. Potrebno je imati 3 godine radnog iskustva te vozačku B kategorije. Ako te ovaj oglas za rad u Galižani privukao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 14. siječnja.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA