Grad Pazin osigurao božićne poklone za najranjivije

0
Foto: Roberto Matković
Foto: Roberto Matković

Uoči nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana, Grad Pazin je i ove godine za svoje najranjivije sugrađane pripremio 153 prigodna poklon paketa za što je osigurano nešto više od 21.000 kuna. Od toga je socijalno najranjivijim sugrađanima namijenjeno 90 prigodnih paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala.

 

Popis najpotrebitijih osoba sastavljen je u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Pazin i Gradskim društvom Crvenog križa Pazin. Podjela paketa vršit će se zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, od 15. do 17. prosinca u njihovim prostorima na adresi Prolaz Ernesta Jelušića 2, od 9 do 15 sati.

Kako bi očuvali zdravlje starijih, prema potrebi paket može preuzeti i mlađa osoba (djeca, unuci, susjedi,…), uz predočenje osobne iskaznice i OIB-a korisnika. Dodatno Grad Pazin pripremio je poklon pakete (63) i za korisnike s područja Grada Pazina smještene u Ustanovama socijalne skrbi, organiziranom stanovanju kao i za članove Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin i Motovun te korisnike Dnevnog boravka za starije osobe Pazin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa