Pogledajte magične prizore tajanstvenog 'otoka' Motovuna (video)

0

Igor Popović, pulski fotograf i snimatelj, objavio je video pod nazivom “My Secret Island”, koji prikazuje magične prizore srednjovjekovnog gradića Motovuna, koji se poput tajanstvenog otoka izdiže iznad magle.

Motovun je turistički najposjećenije mjesto unutrašnjosti Istre, a osim među brojnim izletnicima i turistima koji ovaj pitoreskni gradić posjećuju zbog prekrasnih kulturnih znamenitosti ili bogate enogastronomije, Motovun je zbog svoje atraktivnosti iz svih kutova iznimno popularan među fotografima i snimateljima, koji svoje uratke svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama i drugim digitalnim kanalima, uz nezaobilazne hashtag oznake #Motovun i #VisitMotovun.

 

Jedan od fotografski najzanimljivijih prizora je vizura Motovuna koji izranja iz magle, što je prilično čest prizor, budući se Motovun nalazi na 277 metara visokom brežuljku iznad doline najdulje istarske rijeke Mirne (52 km), iz koje se magla podiže. Autor ovog videa, koji puno putuje i surađuje s turističkim zajednicama diljem svijeta, je neočekivanu “COVID-19” pauzu iskoristio za snimanje ovog prekrasnog video uratka, koji prikazuje svu mističnost motovunske magle. Budući je u cijelosti sniman iz zraka, ovaj će vas video odvesti među oblake kako biste tajanstveni “otok” vidjeli iz perspektive dobrog diva Velog Jože. 

Pokrenite ovaj video i u potpunosti se prepustite prizorima mističnog Motovuna i posebno napravljenoj glazbenoj podlozi tijekom tri i pol minute koliko video traje. Video uradak je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Motovun i Turističkom zajednicom Istarske županije.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA