Hedonistička vila kod Žminja briše granice interijera i eksterijera

0
Sara i Sanjin Galant (foto: Facebook)
Sara i Sanjin Galant (foto: Facebook)

U malom selu Šivati, nedaleko od Žminja, u Istri, pronašli smo kuću u koju se vrlo lako zaljubiti na prvi pogled. Suvremeno uređena, prostrana i s predivnom okućnicom, doslovno poziva na hedonistički odmor i maksimalno punjenje baterija prije povratka u često stresnu svakodnevicu. Kuća se nalazi na parceli od 1200 četvornih metara i velika je 180 četvornih metara, piše Jutarnji.

 

Vasnici izdanja imena Vila Line, mladi bračni par Sara i Sanjin Galant, odmah na početku razgovora otkrivaju nam da se ugostiteljstvom bave već jako dugo, a prije tri godine odlučili su investirati u turizam, pa su trenutno u izgradnji kompleksa luksuznih vila s 5 zvjezdica. Arhitekturu kuće u koju vas danas vodimo potpisuje arhitektica Tatjana Berton, dok su za dizajn kuće zaduženi sami vlasnici. Oko dizajna kuće interijera, otkrivaju nam, bila je više angažirana vlasnica Sara, dok se vlasnik Sanjin više bavio eksterijerom.

- Ideja je nastala tako da na jednoj velikoj parceli od 4000 kvadrata bude kompleks kuća za odmor koja je svaka različita i svaka ima svoju privatnost. Sve kuće su modernog dizajna i sve imaju predivan pogled na šumu i svoju privatnost - objašnjavaju vlasnici i dodaju da su, što se tiče ove kuće, stvari nekako išle prirodno i slagale se same od sebe. Riječ je o prizemnici, a vlasnici su htjeli da svaka prostorija ima izlaz na vanjski dio (bazen) te da u kojoj god se prostoriji netko nalazi i odmara, ima pogled na bazen i šumu.

- Bitno nam je bilo da je sve povezano. Da se ne vidi prijelaz iz interijera u eksterijer, što smo postigli pločicama koje se iz kuće nastavljaju i oko bazena. Kuća je programirana za uživanje i odmaranje, bilo za obitelji s djecom koja ih mogu u svakom trenutku pratiti, bilo za par koji ima svoju intimu i prostor za odmaranje i uživanje - govore oni, donosi Jutarnji gdje pogledajte fotografije vile u Šivatima.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA