Franka za potrebe novog spota promijenila boju očiju (video)

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

"Sin Viktor obožava pjesmu. Kada sam prvi put gledala spot, držao se za kauč i cupkao i plesao. Super mu je skroz", rekla je za 24sata pjevačica Franka Batelić o svojoj novoj pjesmi 'Plan B'. Za YouTube kanal 24sata opisala je kako je nastao spot, a prisjetila se i pjesme 'S tobom' za koju je spot snimala u Škotskoj.

U početnom kadru spota, Franka se šeće ulica tmurnog New Yorka, no zapravo, taj, kao i brojni dijelovi spota, snimljeni su ispred 'green screena' na koji su kasnije dodani prizori New Yorka. Franka se našalila da su je, odjevenu u bijeli baloner, nazvali 'bankarica iz Gothama'.

 

- Ja sam pola dana samo šetala ispred 'green screena', uopće nisam znala kako će to izgledati - rekla je Franka. Za potrebe spota, uzeli su i tramvaj u kojem su snimali nekoliko scena, a u spotu tramvaj čak i leti. Franka je rekla da je vjerojatno ovo svima prvi put da su bili u tramvaju na ovaj način.

U spotu je izmijenila nekoliko outfita. Bijeli baloner, urbani outfit, trenirka, haljina, a Franka je za potrebe spota promijenila i boju očiju. Stavila je plave leće za koje nam je priznala da ih je bilo jako teško nositi.

- Ovo padanje u spotu izgleda tako nježno i nasmijano, a uopće nije bilo tako. Mi smo se 20 puta bacali s kocke na strunjaču koja je trebala biti mekana, a nije - rekla je Franka i dodala kako su i ona i Patrik Cvetko, model koji je glumio u spot, nakon tih scena imali problema s vratom. Rekla je kako joj je ovo jedan od dražih spotova jer je sve virtualno napravljeno te da bi voljela još jedan ovakav spot snimiti.

Nakon što je odgledala i prokomentirala spot za svoju novu pjesmu, Franka se prisjetila i kako je izgledalo snimanje spota za pjesmu 'S tobom'. Pjesma je izašla prije dvije godine, a pjevačica i njezina ekipa 'potegla' je do Škotske kako bi spot snimili.

- Dolazili smo s aerodroma i snimateljica je vidjela jednu super lokaciju. Odmah istog trenutka smo izašli iz auta i krenuli snimati. Po mokrim crnim obroncima sam se spuštala - rekla je Franka. Spot su snimali tri dana u okolici Edinburgha, a prisjeća se brojnih anegdota sa snimanja.

Budili su se vrlo rano kako bi se stigli spremiti i snimiti sve kadrove s obzirom na to da je mrak vrlo rano padao. Spot je snimala u vjenčanici, crnoj haljini, a kaže kako je njezina stilistica te haljine kasnije prala u kadi u hotelu, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa