Massimo održao virtualni spektakl u Lisinskom, evo tko mu se pridružio

0
Massimo i Neno Belan
Massimo i Neno Belan

Obećano - ispunjeno! U vrijeme kada nam je svima prijeko potrebna doza radosti, Massimo je 10. prosinca navečer u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održao virtualni spektakl za pamćenje! U Massimovim pjesmama uživala je publika u Lisinskom, a svi oni koji zbog epidemioloških ograničenja nisu mogli osigurati svoju ulaznici ili su jednostavno u koncertu htjeli uživati iz udobnosti svojih domova, koncert su zahvaljujući vrhunskoj produkciji i tehničkoj potpori pratili iz udobnosti svojih domova. Ovaj spektakl omogućili su organizatori Music Time i Aquarius records uz podršku Entria i Unimedije koji su bili zaduženi za vrhunski prijenos.

Među onima koji su virtualno pratili koncert bili su poznati televizijski voditelj i urednik Zoran Šprajc koji je koncert gledao iz samoizolacije, velike Massimove obožavateljice voditeljice Antonija Blaće i Nevena Rendeli, a radijski voditelj Luka Bulić uz Massimov koncert proslavio je godišnjicu braka sa svojom suprugom. Glumac Marko Braić koji je u showu Tvoje lice zvuči poznato oduševio svojom izvedbom pjesme Massima također je uživao u koncertu.

Sjajno raspoloženi Massimo i njegov prateći bend jedva su dočekali napokon kročiti na pozornicu pred svoju publiku okupljenu u dvorani i pred ekranima diljem zemlje i svijeta. Massimo je publiku toplim riječima pozdravio nakon uvodne pjesme Indija. Svaki detalj bio je na mjestu; perfektno usvirani bend, besprijekorna rasvjeta i ozvučenje, jer Massimo ništa manje od savršenstva ne želi pružiti svojoj publici, te naravno njegov raskošni glas.

 

Publika je imala priliku uživati u pjesmama koje su obilježile Massimovu bogatu karijeru. Na repertoaru su se našle: Neka ti plove brodovi, Razlog, Odjednom ti, Tišina, Sjaj u tami, Da mogu, Suze nam stale na put, Iz jednog pogleda, Zar više nema nas i brojne druge, a posebno oduševljenje očekivano je izazvao Massimov hit koji već mjesecima dominira domaćim glazbenim ljestvicama - Mali krug velikih ljudi.

Massimo je gledateljima pripremio i iznenađenje, pa mu se na pozornici pridružio njegov prijatelj Neno Belan koji je rekao da je poziv na ovaj koncert nešto što se nikako nije moglo odbiti. S Massimom je zasvirao i Igor Geržina, te Predrag Martinjak, a pjesmu Nama se nikud ne žuri zapjevao je i Ivan Dečak.

Nakon ovog glazbenog predaha u kojem se publika barem nakratko mogla odvojiti od nezahvalne svakodnevice, emotivni Massimo se oprostio od svojeg "malog kruga velikih ljudi" sa suzama i obećanjem i nadom u skorašnji ponovni susret. Čak ni pandemija nije spriječila Massimovo već tradicionalnog druženje s obožavateljima, te je nakon koncerta u backstageu održao virtualni "meet and greet" s oduševljenim obožavateljima iz različitih država diljem svijeta. (Foto: Samir Cerić Kovačević)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR / RECEPCIONARKA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / SERVIRKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/CA NA ODRŽAVANJU ČISTOĆE U ODSJEKU USLUŽNIH POSLOVA

Do: 31.12.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA