Dva uspješna Zoom sastanka udruge BPW

0

Kao i svake godine BPW Pula održava BPW Lobbying for shopping s ciljem međusobnog upoznavanja članica sa svojim proizvodima i uslugama. Prvi dio virtualnog Zoom  sastanka i prvo predstavljanje bilo je u okviru Globalnog tjedna poduzetništva  na  Svjetski dan poduzetnica  19.11. Tom prigodom predsjednica  dr.sc.Alida Perkov uručila je virtualne zahvalnice za sudjelovanje na 3. Forumu BPW AdrionNet   partnerima udruge: Istarskoj Županiji, Gradu Pula, Istarskoj razvojnoj agenciji i Obrtničkoj komori Istarske županije, čiji su predstavnici Sandra Čakić Kuhar, Elena Puh Belci, Tamara Kiršić i Eros Sorić uputili riječi podrške poduzetnicama.

Također BPW se zahvalio za pokroviteljstvo Gradu Vodnjan, Gradu Rovinj, Općini  Medulin, TZ općine Medulin, TZ općine Ližnjan, Tehnička škola Pula, Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Istarske županije, Katedra Čakavskoga sabora za povijest Istre u Pazinu. U ime institucija skupu se zahvalio Enco Crnobori, direktor TZ Medulin. Također BPW se zahvalio brojnim sponzorima i volonterima udruge. Nakon pozdrava institucija usljedilo je virtualno poslovno predstavljanje tridesetak BPW članica. Prvi skup vodile su članice Jelena Vitasović i Izabela Vitasović.

Zbog velikog interesa drugi dio virtualnog predstavljanja četrdesetak poduzetnica usljedio je na BPW Predbožićnom druženju Lobying for shopping 7. prosinca. Sastanak je otvorila predsjednica dr.sc.Alida Perkov, nakon čega  je riječ prepustila članicama. Prvu točku, poruke tima za osobni rast i razvoj koordinirala je Vanja Prvulović. Sljedilo predstavljanje proizvoda  moderiranjem Izabele Vitasović. Mojca Tavčar Benčić, koordinirala je  predstavljanja uslužnih djelatnosti .

Tehnički organizator prvog i drugog virtualnog okupljanja Zooma je Edita Dolfini. Važno je napomenuti da su na prvom i drugom virtualnom poslovnom susretu, osim poduzetnica iz Istre, sudjelovale poduzetnice iz Hrvatskog primorja, Zagreba i Slavonije. Cilj je postignut. Unatoč nemogućnosti izravnog fizičkog predstavljanja, uspješno je odrađeno lobiranje za kupovanje kod malih i mikro obrtnica, poduzetnica, slobodnih profesija, te su prve narudžbe  već krenule. Link na objavu proizvoda i usluga na fb nalazi se ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa