Od danas se mogu preuzeti žminjski stickeri za Viber

0

Od sada šarmantni istarski gradić Žminj možete naći i na aplikaciji Viber i to u vidu popularnih naljepnica ili Viber stickera. Turistička zajednica općine Žminj još jednom je pokazala inovativnost i kreativnost u promociji destinacije. Kao prva općina u Istri izradili su popularne Viber 'stickere', a kroz njihov dizajn su na jako simpatičan način povezali tradiciju, kulturu, čakavsku baštinu i turističku ponudu. Naljepnice su posebne po žminjskom govoru, koji je zaštićen u kategoriji kulturne nematerijalne baštine Hrvatske. Želite li nekoga na jedinstveni način pozdraviti, pozvati na kavu, pokazati ljubav, čestitati Božić ili Novu godinu, to svakako možete napraviti slikovito putem Vibera odnosno sa Žminjskim originalnim Viber naljepnicama.

 

„Htjeli smo na drugačiji, kreativan i simpatičan način, u ova vremena, približiti Žminj našim sugrađanima, gostima i svima koji vole Istru i Žminj. Iako nas sada možda ne mogu posjetiti, na ovaj način možemo biti svi povezani i kroz naljepnice širiti pozitivne poruke na Viberu. Nadam se da će naljepnice biti prepoznate i pozivam sve da ih slobodno preuzmu sa linka. Linkovi za preuzimanje se nalaze na našim društvenim mrežama i na web stranici. Ovim putem bi se zahvalila cjelokupnom timu koji je sudjelovao u izradi naljepnica, dizajnerici Tini Erman i ostalim članovima, Željku Plavčiću, Mauru Dujmoviću, Nadi Galant te Mirandi Damijanić Roce, koji su pridonijeli ovom projektu. Uvijek nas veseli kada možemo uključiti naše iskusne, talentirane ljude u projekte promicanja nematerijalne kulturne baštine i promocije destinacije“ rekla nam je Lenka Šajina, direktorica Turističke zajednice općine Žminj.

Željko Plavčić, načelnik općine Žminj dodaje: “S ciljem očuvanja i podjele nematerijalne kulturne baštine i znamenitosti opće Žminj u ova neizvjesna i otuđena vremena općina Žminj u suradnji s turističkom zajednicom općine Žminj zajedno s krugom vjernih suradnika odlučila se za izradu Viber naljepnica kojima je prvenstveno cilj očuvanje i transfer nematerijalne kulturne baštine odnosno žminjskog govora, ali i znamenitosti s područja općine. Doista se nadamo da ćemo ovim potezom probuditi želju te interes naših mještana, ali i svih koji vole Žminj da koriste u svakodnevnom govoru i dopisivanju te komunikaciji naljepnice izrađene upravo s tom svrhom. Kontinuirano gledamo modernizirati i prilagoditi ponudu i identitet Žminja sa trendovima te ćemo s tim ciljem nastaviti raditi i zalagati se u svrhu napretka našeg uopće i turističke ponude.”

Naljepnice su besplatne, a možete ih jednostavno preuzeti s linka: stickers.zminj.hr ili putem QR koda.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa