Postavljeni reflektori na igralištu u Vodnjanu

0

Grad Vodnjan i Nogometni klub Vodnjan su temeljem otvorenog poziva za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanje sportskih građevina, u organizaciji  Nogometnog saveza Istarske županije uspješno realizirali Projekt postavljanja rasvjete (reflektora) na nogometnom igralištu u Vodnjanu. Projektom su bili obuhvaćeni svi pripremni zemljani i građevinski radovi, ugradnja elektroinstalacija te montaža 4 rasvjetna stupa visine 12 metara sa pripadajućim reflektorima.

Cijelokupna vrijednost investicije iznosila je ukupno s PDV-om 353.125 kuna. Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Istarske županija za predmetni Projekt raspoređena su finacijska sredstva u iznosu od 84.000 kuna dok je ostatak iznosa od 269.125 kuna financiran proračunskim sredstvima Grada Vodnjan. Sve radove je izvela tvrtka Miramare.

 

“Izuzetno me veseli realizacija ovog iznimno važnog projekta kojim se ulaže u sportsku infrastrukturu i time dodatno podiže razina kvalietete treniranja i natjecanja. Posebno se zahvaljujem Nogometnom savezu Istarske županije i Nogometnom klubu Vodnjan na suradnji prilikom realizacije Projekta.  Vjerujem da smo na taj način zajedno sa nogometnim klubom omogućili svim nogometašima bolju organizaciju treninga i time produljilji vremensko korištenje terena i u večernjim satima. Ponosan sam što se naši sugrađani, pogotovo oni njamlađi, sve više bave sportom i rekreacijom te sve više vremena provode na sportskim terenima i otvorenim prostorima. To je pravi put i zato ćemo i dalje ulagati u financiranje svih sportskih klubova na području Grada i u izgradnju sportske infrastrukture” naglasio je Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio Vitasović.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa