Rockwool ima novu voditeljicu prodaje za Hrvatsku i Sloveniju

0

Katarina Ćavar Mošnička nova je voditeljica prodaje u tvrtki ROCKWOOL Adriatic. Bit će usmjerena na daljnje jačanje i razvijanje prodajne mreže u Hrvatskoj i Sloveniji.

„Drago nam je da Europska unija oporavak gospodarstva vidi upravo i  kroz energetske obnove zgrada. Najveći dio postojećeg fonda zgrada u Hrvatskoj je star i energetski neučinkovit i zato treba poticati cjelovitu obnovu zgrada koja obuhvaća ne samo energetsku obnovu veći i povećanje seizmičke stabilnosti te zaštite od požara. Upravo na tom području. ROCKWOOL ima više od 80 godina iskustva i dugu tradiciju razvijanja rješenja od kamene vune koja pruža ne samo toplinsku već i protupožarnu te zvučnu izolaciju. Zajedno sa svojim timom mi ćemo dodatno unaprjeđivati kvalitetu usluge prema našim partnerima i kupcima kako bismo mogli zajedno što učinkovitije odgovarati na potrebe tržišta“, rekla je Katarina Ćavar Mošnička.

Katarina je u tvrtki ROCKWOOL 13 godina i to na poziciji voditeljice službe za kupce za Adriatic regiju koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, BIH, Crnu Goru i Makedoniju. Ukupno ima 22 godine iskustva rada u internacionalnim tvrtkama i to u prodaji, nabavi i logistici.

Na njeno mjesto voditeljice službe za kupce sada dolazi Suzana Rebelić koja je u tvrtki ROCKWOOL Adriatic od 2007. godine i to na poziciji specijalistice u službi za kupce.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA