Redovna kontrola prometa u Rovinju završila pretresom stana

0
Aleja 30. svibnja u Rovinju
Aleja 30. svibnja u Rovinju

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, prilikom redovne kontrole prometa policijski službenici su 20. studenoga oko 20.40 sati, na Aleji 30. svibnja u Rovinju zaustavili automobil Ford, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 42-godišnjak. Muškarac kod sebe nije imao vozačku dozvolu i odbio je testiranje na droge.  Budući da je kod  sebe imao dva paketića s ukupno 12.1 grama marihuane i jedan paketić s 4.70 grama amfetamina, muškarac je uhićen i doveden u prostorije policijske postaje.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici obavili  su pretragu stana u kojem osumnjičeni boravi te je pronađeno 218.59 grama amfetamina i 118.95 grama marihuane. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 42-godišnjak je uz kaznenu prijavu 21. studenoga u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega podnosi optužni prijedlog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa