Zoom konferencija u povodu Svjetskog dana poduzetnica

0

Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci sudjelovala je 19. studenog na online BPW Zoom sastanku „Lobbying for Shopping“ u organizaciji BPW - Prvi hrvatski klub Pula. U uvodnom obraćanju poduzetnicama osvrnula se na aktivnosti Grada Pule kojima se podupire djelovanje i osnaživanje poduzetnica kroz bespovratne potpore. Od 2018. godine kroz Potpore novoosnovanim tvrtkama ženama poduzetnicama odobrava se dodatnih 20 posto sredstava na odobreni iznos potpore. Grad Pula pružio je podršku kod izrade weba kataloga istarskih poduzetnica koji je izradila upravo Udruga poslovnih žena i poduzetnica BPW Prvi hrvatski klub Pula kod prijevoda na talijanski  jezik.

„Držimo jako važnim što su katalogu predstavljene tvrtke u vlasništvu članica BPW-ja koje nude kvalitetne proizvode i usluge i uvijek ćemo promovirati i podupirati kupnju domaćih proizvoda i usluga, u ovom slučaju žena poduzetnica. Posebno je to važno u ovoj izazovnoj godini u kojoj se i pulske poduzetnice suočavaju s trenutnim gospodarskim poteškoćama.

Naša je želja biti snažnom regijom koja podupire žensko poduzetništvo, stoga pozdravljamo održavanje i ove Zoom konferencije u povodu Svjetskog dana poduzetnica koji će kroz razmjenu iskustava zasigurno doprinijeti dodatnom osnaživanju istarskih poduzetnica. Promicanje i osnaživanje ženskog poduzetništva kao i ravnopravan položaj žena u društvu ono je čemu svi skupa trebamo težiti. Uspjeh žena u poduzetničkim vodama rezultat je ljubavi, strasti i upornosti u onome što se radi“ zaključila je Puh Belci.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA