Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

0
Ilustracija (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

Namještaj Mima jedan je od najuspješnijih maloprodajnih lanaca u trgovini i proizvodnji namještaja u Hrvatskoj s vlastitom proizvodnjom kuhinja i ugradbenih ormara. Trenutno posluju na 10 maloprodajnih lokacija u Hrvatskoj te posjeduju vlastiti proizvodni pogon za kuhinje na mjeru u tvornici namještaja u Kastvu (Rijeka). Trenutno oglašavaju slobodno radno mjesto za Analitičara za kontroling (m/ž). Ovaj oglas za rad u Puli ostaje aktivan do 26. studenog.

Agenor automatika je specijalizirana tvrtka za automatizaciju u industriji i zgradarstvu. Posjeduju brojne međunarodne reference na projektima izvedenim diljem svijeta, a sada su u potrazi za Automatičarom (m/ž). Opis posla uključuje puštanje u pogon industrijskih postrojenja, programiranje i puštanje u pogon industrijskih PLC i HMI software-a, parametriziranje procesne instrumentacije i slično. Uvjeti su spremnost na putovanja i rad u inozemstvu te iskustvo u automatizaciji u industriji. Na ovaj oglas se možeš javiti do 13. prosinca.

Croatia Sotheby’s International Realty specijalizirana je agencija za kupoprodaju luksuznih nekretnina u Hrvatskoj te je dio globalne mreže Sotheby’s International Realty®, vodeće mreže tvrtki za promet luksuznim nekretninama u svijetu. Tvrtka zapošljava na poziciji Agent za prodaju nekretnina (m/ž), nude poticajno okruženje za profesionalni i osobni razvoj, a uvjeti su dobro poznavanje engleskog jezika, izvrsne prodajne vještine te stručnost u nekretninama i poznavanje propisa. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj CV im možeš poslati do 30. studenog.

Cenosco je jedinstvena softverska tvrtka. Partner su tehničkog rješenja za inženjerske tvrtke, koje razvijaju alate na području upravljanja rizikom integriteta imovine, zdravlja, sigurnosti, okoliša i kvalitete (HSEQ), geomatičkog inženjerstva i statističke analize. Trenutno traže iskusnog i kreativnog Web Application Developera (m/ž) koji bi se pridružio njihovom timu! Kao njihov web programer, tvoja glavna dužnost bit će dizajniranje planova, izrada i kodiranje web stranica koje odgovaraju zahtjevima kupaca. Očekuju da budeš upoznati s najnovijim trendovima i tehnologijom u industriji, a prijaviti se možeš najkasnije do 25. studenog.

Tvrtka Dormi sano ekskluzivni je zastupnik talijanske kompanije Dormisano te iza sebe ima već 20 godina uspješnog poslovanja u RH. Godinama njeguju usko specijalizirani tim trgovačkih zastupnika, a imaju preko 40.000 klijenata u RH. Sada imaju otvorenu poziciju za radno mjesto Samostalni knjigovođa - administrator (m/ž). Traže samostalnu i odgovornu osobu s iskustvom u knjigovodstvu od minimalno 3 godine. Nude mogućnost dodatnog usavršavanja i edukacije, a oglas za rad u Puli ostaje aktivan do 26. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa