Kristina i Anamarija: 'Zadovoljne smo što smo se upustile u avanturu'

0
Kristina Ritoša i Anamarija Bassanese
Kristina Ritoša i Anamarija Bassanese

Anamarija Bassanese iz Buja i Kristina Ritoša iz Novigrada blogerice su koje stoje iza Instagram profil Delistria (delicious.istrian.restaurants) na kojem se može pronaći eno - gastro ponuda Istre. Na instagram profilu koji ima preko 13.000 pratitelja redovito objavljuju recenzije posjećenog restorana/konobe i ocjenjuju ga sa stajališta gosta u više kategorija te sve to poprate fotografijama i videima koje tijekom posjeta.

"Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime Delistria. Na našoj web stranici www.delistria.com objavile smo većinu ugostiteljskih objekata koje smo posjetile od svibnja 2019. godine do danas. Tu je i suradnja s renomiranim istarskim vinarima te ostalim nositeljima turističke ponude", kažu nam Anamarija i Kristina.

 

"Trenutno, nam je ovo samo hobi kojem smo posvetile veliki dio slobodnog vremena. Zadovoljne smo što smo se upustile u ovu avanturu, u kojoj smo puno toga naučile o gastronomiji, stekle nova poznanstva i prijateljstva. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama", kažu blogerice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa