643 970x250 brojevi
664 fm baner t

Robert Cvek primio državne prvake u boćanju

0

U Komunalnoj palači u Puli održan je prijem za predstavnike Boćarskog kluba Pula koji su u lipnju ove godine osvojili naslov ekipnog prvaka Hrvatske.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek srdačno je pozdravio sportaše i zaželio im srdačnu dobrodošlicu u svoje ime i u ime gradonačelnika Borisa Miletića. „Čestitam na sjajnim rezultatima kojima ste po prvi put u povijesti, potpuno zasluženo i uvjerljivo osvojili  naslov prvaka Hrvatske i tako pokazali gdje se najbolje boća u Hrvatskoj. Ovim prijemom želimo vam dati do znanja da stvarno cijenimo vaše rezultat jer je svaki sportski rezultat važan. Boće su tradicionalan sport u Istri,  a upravo ovakvi rezultati i entuzijazam doprinose promociji Pule i Istre“ – kazao je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Prijemu su se odazvali predsjednik Boćarskog kluba Pula Suad Zemunović te državni prvaci Lencović Vili, Hrelja Nikola, Živolić Darijan, Ikić Dean, Faraguna Luka i Babić Dean.

Predsjednik kluba Suad Zemunović izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatom i iznio planove za buduća natjecanja na razini Europe kada epidemiloška situacija to bude omogućavala. Zahvalio je gradskoj ustanovi Pulasport na omogućavanju korištenja adekvatne infrastrukture i uvjeta za kvalitetan trening što je pridonijelo postizanju sjajnih rezultata.

Boćarski klub Pula udružen je član Saveza sportova Grada Pule i član Istarskog boćarskog saveza, broji 24 člana. Jedan od članova kluba je Darijan Živolić, Svjetski prvak u najatraktivnijoj disciplini - brzinskom i štafetnom izbijanju (naslov osvojen na 38. svjetskom prvenstvu u Turskoj u studenom 2019.) Za klub igra brzinsko i štafetno izbijanje, a po potrebi i pojedinačno klasično te je proglašen najboljim sportašem Istre za 2013. i 2019. Boćarski klub Pula je ove godine  na Final Four državnom prvenstvu održanom u Rijeci osvojio naslov ekipnog prvaka.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA