RUŠI GRANICE

Massimo priprema koncert koji će ući u povijest

0
Massimo Savić
Massimo Savić

Massimo Savić (58) odlučio je srušiti granice. Priprema koncert koji će spojiti stvarno i virtualno, donosi Jutarnji list.

Poznati glazbenik najavljuje koncert koji će biti “prijelomni trenutak na domaćoj sceni”, a najavljen je za 10. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Naime, tvrtka Music Time u suradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme - u stvarnom i virtualnom svijetu.

U prodaju su puštene ulaznice za koncert u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će, navodno, dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu. Dakle, ovog puta možete na koncert i ako sjedite kod kuće pod dekom s laganim simptomima Covida-19, s čajem u jednoj ruci, a paracetamolima u drugoj.

 

Od prošlog je petka u prodaji ograničen kontingent od 500 sjedećih ulaznica s kojima gledatelji mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom, a 20. studenog će, pak, u prodaju biti puštene ulaznice za virtualni koncert. Virtualne ulaznice omogućiti će svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre glazbe dobiti će jedinstveni pristup ovom spektaklu.

- Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici - rekao je Massimo za Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa