Poduzetnički inkubator organizira besplatne radionice

0
Poduzetnički inkubator Poreč
Poduzetnički inkubator Poreč

U povodu Globalnog tjedna poduzetništva Poduzetnički inkubator Poreč organizira dvije besplatne edukacije: Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“ 19. studenog u 12 sati i „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ 20. studenoga u 12 sati.

Porečki poduzetnički inkubator kao promotor poduzetništva i član Globalne poduzetničke mreže (GEN)  već drugu godinu uključio se u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) u cilju poticanja inovativnosti i kreativnosti kao preduvjeta za razvoj poduzetništva. Poduzetnički inkubator Poreč usmjeren je prvenstveno ka razvoju poticajne poduzetničke klime u gradu Poreču te stvaranje uvjeta za rast i razvoj novoosnovanih poduzeća. Shodno navedenom, u sklopu obilježavanja GEW-a Poduzetnički inkubator Poreč organizira razne aktivnosti u periodu od 16. do 22. studenog.

U četvrtak 19. studenog s početkom u 12 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“ koju će voditi gđa. Snježana Turalija, vlasnica tvrtke GREENiKA, poslovno savjetovanja za održivu gradnju i kružno gospodarstvo.

Cilj edukacije je osmišljavanje oglasnih kampanja, razvoj pojedinačnih video i audio materijala prigodnih za Youtube kanale i ostale društvene mreže…Kako osmisliti učinkovitu oglasnu kampanju i doprijeti do ciljane skupine, a pritom ostvariti koncept zelenog poslovanja? Koje su marketinške i PR aktivnosti najbolje za moje poslovanje?

 Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Snježana Turalija, vlasnica GREENiKA, obrt za savjetovanje, trgovinu i ostale usluge za konzalting iz područja kružne ekonomije, održivosti, zelene gradnje i međunarodnog certifikata zelene gradnje DGNB. Područje interesa Snježane Turalije kroz čitavu karijeru je obilježeno razvojem ekonomskih, okolišnih i održivih strategija, stvarajući veliku mrežu poslovnih dionika, mentorirajući mlađe generacije zaljubljenika u zaštitu okoliša i održivi razvoj da implementiraju strategije, proizvode i usluge u institucije i tvrtke u kojima djeluju, kombinirajući komunikacijske vještine, procese brzog učenja, usklađivanje ambicija i opredjeljenja za osiguranje ciljeva i vizije poslovnog i društvenog napretka u cjelini.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti do 19. studenog do 9 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji. Više informacija o globalnim događanjima na sljedećoj poveznici. Naime, 20. studenog s početkom u 12 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ koju će voditi Jelena Kukret i  Nikolina Kozlica, iz tvrtke Saop, vodećeg pružatelja poslovnih programa i rješenja.

Cilj edukacije je upoznati sudionike s pojmom digitalizacije, što sve ista predstavlja, zašto je važna, kako utječe na poslovanje te koje su njene prednosti. Sudionike će upoznati i s online programskim rješenjem Minimax koje može doprinijeti digitalizaciji i napretku cjelokupnog poslovanja. „Da sam pitao ljude što žele, oni bi rekli brže konje“, rekao je Henry Ford o svojoj inovacijskoj strategiji. Koja je vaša strategija? Sve više tvrtki uključuje se u trend „poslovanja bez papira“. Svaka promjena donosi otpor, ali i rast i razvoj.  Postavlja se pitanje kako nam pritom digitalizacija može pomoći, radi li se o trendu ili potrebi?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će predstavnice tvrtke Saop  Jelena Kukret i Nikolina Kozlica.

Jelena Kukret, bacc. inf.,  voditeljica je marketinga i prodaje online računovodstvenog programa Minimax za Hrvatsku s višegodišnjim iskustvo rada u IT sektoru, primarno u prodaji i promociji online programskih rješenja namijenjenih digitalizaciji i modernizaciji poslovanja. Nikolina Kozlica, struč. spec. oec., prodajna je savjetnica za prodaju i implementaciju online računovodstvenog programa Minimax  s dugogodišnjim iskustvom rada u IT sektoru i prodaji ERP sustava i poslovno računovodstvenih programskih rješenja.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Digitalna transformacija do 20. studenog do 9 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji. Više informacija o globalnim događanjima na sljedećoj poveznici.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.10.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA