Potukli se nakon prometne nesreće, traga se za još jednim vozačem

0
Ilustracija (foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

U nedjelju, 15. studenoga oko 00.10 sati, na cesti DC-300 (Umag – Buje), dogodila se prometna nesreća u kojoj nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnji talijanski državljanin, koji se kretao u smjeru Buja automobilom Ford Fiesta, talijanske registarske oznake, pretjecao automobil Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 20-godišnjak. Prilikom povratka u desnu prometnu traku, Ford je udario u Mercedes, a nakon što se vratio u svoju traku, talijanski državljanin je naglo zakočio te je Mercedes udario u stražnji dio Forda.

Oba vozača su nakon prometne nesreće izašla iz vozila i ostavila otvorena vozačeva vrata, koja su dijelom prelazila na suprotnu prometnu traku te je u njih udarilo nepoznato vozilo, kojim je iz suprotnog smjera upravljao nepoznati vozač. Nakon udara u vrata, vozač je napustio mjesto događaja, bez da je drugim sudionicima nesreće ostavio svoje podatke i podatke o vozilu.

 

Nakon prometne nesreće, 50-godišnjak i 20-godišnjak su se počeli međusobno naguravati, vikati i vrijeđati, a talijanski državljanin je mladiću istrgnuo u jednom trenutku mobitel iz ruke i bacio mu ga na tlo.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 50-godišnjaka i 20-godišnjaka pokreće se prekršajni postupak, a policija nastavlja tragati za nepoznatim vozačem koji je napustio mjesto prometne nesreće.
                           

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA